1

REPARATIE KWALITEIT

Alle reparaties worden uitgevoerd in overeenstemming met de kwaliteitsnormen en gecertificeerd met een eindinspectie.

2

BELEEFDHEID EN MOBILITEIT

Wij zullen u voorzien van de noodzakelijke mobiliteitsondersteuning om uw problemen met betrekking tot een voertuig met pech op te lossen zodat u uw weg kunt vervolgen.

3

TIJDIGHEID

Alle reparatiewerkzaamheden worden gepland in overeenstemming met uw wensen en die van de werkplaats om de afgesproken tijd waarop uw auto weer aan u afgeleverd wordt te respecteren.

4

VOERTUIGINSPECTIE

Uw auto zal gecontroleerd worden in uw aanwezigheid om de toestand ervan te verifiëren en overleg te plegen met de monteurs over het te verrichten werk en eventuele noodzakelijke aanvullende werkzaamheden.

5

TRANSPARANTIE EN VOLLEDIGHEID VAN INFORMATIE

Alle fases van onze reparatiewerkzaamheden zullen gedetailleerd aan u worden uitgelegd en u zult alle informatie krijgen die u wenst.

6

PROFESSIONALITEIT EN VAKKUNDIGHEID

Wij kennen uw auto als geen ander en zijn in staat u voor alle reparaties bij te staan, met de ondersteuning van gekwalificeerde deskundigen en technische databases.

7

KLANTENSERVICE

Wij leveren informatie over modellen, diensten van het verkoopnetwerk en de servicepunten, en wij bieden u oplossingen voor uw problemen.

U kunt contact opnemen met de Ciao Fiat Klantenservice via het universele gratis telefoonnummer 00 800 342 800 00 (GSM 0800 55 111), het tabblad "Contact" op de homepage van deze website.​