powered-by-mopar-image

Technische zone

Werkt u met originele Mopar® producten?
In deze zone kunt u alles vinden wat u nodig heeft.

Op wereldniveau is Mopar® uniek, zoals aangetoond  door enkele belangrijke statistische gegevens: het bedrijf distribueert in meer dan 120 landen en beschikt over een catalogus onderdelen en accessoires met meer dan 500.000 onderdelen. De missie van Mopar® is te garanderen dat klanten van alle merken binnen de Fiat Professional en Chrysler Groups het bezit van hun auto gedurende de volledige levensduur als prettig ervaart, door  leadership in dienstverlening, know-how en producten. Mopar® zorgt voor uw auto vanaf het moment dat deze de dealer verlaat, garandeert de klant het allerhoogste niveau van dienstverlening, gebruik makend van geavanceerde technologie en innovatieve, originele producten van uitstekende kwaliteit.

Geschiedenis van Mopar®

heritage-image

​Mopar®begon te groeien in de jaren 60, op een moment dat Amerikaanse sportwagens en auto's die hoge prestaties leverden internationaal beroemd werden dankzij hun resultaten bij het racen. Toen de Chrysler Corporation de Dodge en de Plymouth creëerden, lanceerde Mopar® een lijn van "speciale onderdelen" uitdrukkelijk bestemd voor de voertuigen die gebruikt werden op de racebaan. En zo werd Mopar® Performance Parts geboren, de afdeling van Chrysler bestemd voor de productie van vervangingsonderdelen, met de opdracht prestaties van racewagens tot het maximum te versterken. In de loop der jaren werd Mopar® synoniem voor “muscle cars”: de meeste auto's die, gedurende de jaren '70, geschiedenis schreven in het autoracen, kunnen met deze omschrijving worden aangeduid. Tegenwoordig heeft Mopar®  zijn werkzaamheden uitgebreid met technische assistentie, services en klantenservice.

Duurzaamheid

sosteibilità-image
Mopar® houdt zich dagelijks bezig met het zorgen voor auto's van de FGA Group op de meest eco-compatibele wijze. Hierdoor is het inzamelingsplan voor voertuigen die uit de markt worden genomen (sloopauto’s) ontstaan.