​Gegarandeerd als nieuw

Gereviseerde onderdelen zijn voorzien van een garantie van 24 maanden, net zoals nieuwe originele onderdelen.

​Eco-compatibel

Revisie herstelt de functies van een gebruikt onderdeel. Zo worden grondstoffen en energie bespaard, en wordt de productie van kooldioxide en afval beperkt.
De voordelen voor het milieu worden ook vergroot door te garanderen dat alle herbruikbare componenten verzameld worden.

​Besparingen

Het inzamelen van componenten die anders als afval verwerkt moeten worden, is een minder veeleisend productieproces in vergelijking met de productie van een nieuw onderdeel, wat op zijn beurt vertaald kan worden in een aantrekkelijkere verkoopsprijs.
Mopar® gereviseerde onderdelen maken het u mogelijk maar liefst tot 50% te besparen in vergelijking met de overeenkomstige nieuwe onderdelen.

Originele kwaliteit

Mopar® gereviseerdeonderdelen worden gefabriceerd in een uiterst gestructureerd proces:

  • alle onderdelen worden verwijderd uit de behuizing van het voertuig;
  • alle verwijderde onderdelen worden gereinigd en hun functionaliteit wordt gecontroleerd;
  • specifieke bewerking van onderdelen of vervanging door nieuwe onderdelen;
  • inbouwen van het complete samenstel;
  • laatste producttesten, voorafgegaan door tussentijdse tests waar nodig.

Tijdens het revisieproces van de Fiat Group, worden alle onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage voor 100% vervangen door nieuwe onderdelen, om de prestaties en duurzaamheid ervan te garanderen.

​​Een volledig assortiment

Het assortiment van gereviseerde onderdelen van Mopar® gaat van motoren tot handgeschakelde versnellingsbakken, van turbocompressoren tot kleinere speciale onderdelen zoals injectoren en luchtstroommeters.

Het Fiat Group netwerk van Servicecentra biedt een volledig assortiment van gereviseerde onderdelen en heeft een handige elektronische catalogus, waardoor  voor elk model de beschikbare onderdelenen  en de bijbehorende prijzen makkelijk gevonden en vergeleken kunnen worden met die van het overeenkomstige nieuwe onderdeel.